Camilla Andersen

ernæringsfysiolog – foredragsholder – forfatter

Om meg

_MG_8766

Jeg er ernæringsfysiolog med master i samfunnsernæring fra Universitetet i Oslo. Da jeg var ferdig i 2001 begynte jeg å jobbe som ernæringskonsulent i Tine BA, før jeg i 2003 lanserte min egen kostholdstjeneste, www.somebody.no.

Som ernæringsfysiolog er jeg opptatt av bevissthet rundt eget kosthold og jeg er sterk motstander av kurer og dietter. Skal man lykkes og trives med kostholdet sitt, må man ha stor egeninnflytelse i hva kostholdet skal bestå i. Hvis andre skal fortelle deg hva du skal spise, er ikke sjansene store for at du orker å leve med det kostholdet over tid. Med litt basis kunnskap og sunn fornuft er det enkelt å skape et kosthold etter dine ønsker! Og den kunnskapen ønsker jeg å gi deg!

Du skal like maten du spiser, samtidig som du fortrinnsvis bør velge næringsrik mat som kroppen har lyst på. Litt plass til kos må det også være, men jeg mener at hverdagskosen har tatt litt av. Fjerner vi den, tar vi tilbake det som ER kos, nemlig å unne seg noe en gang i blant og til spesielle anledninger.

Håper jeg kan inspirere deg til å skape ditt bevisste kosthold!

Camilla

2 thoughts on “Om meg

  1. Og kjørelærere bør fraråde folk å ta sertifikat fordi man kan bli drept i trafikken, flyselskap bør fraråde folk å reise til steder med mye sol for å unngå hudkreft. Alle yrkesgrupper burde ha en moralsk plikt til å advare mot konsekvensen av å gjøre egne valg. Det beste vil være å fjerne hjernen når vi blir født.

  2. Heei Camilla!:) Dette er forsåvidt et litt generellt sprm. Har lest litt på siden din og vurderer og melde meg inn i somebody.no, men lurer litt om du kan justere måltidene, grammene du spiser liksom, ikke at alt eg beregnet til å være 100g. Om eg spiser 50g havregryn så kan eg skrive det, og ikke at det kommer opp automatisk at eg har spist 100g? skjønner du hva eg mener?:P Er veldig opphengt i trening og driver med fitness og synes denne siden din virker veldig grei til å logge matvanene mine.

    Mvh

    Sarah

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s