Camilla Andersen

ernæringsfysiolog – foredragsholder – forfatter

Bli feit med berlinerboller og VG!

Legg igjen en kommentar

Daglivarekjeden Bunnpris:
Bli feit med berliner-boller og VG !

Skjermbilde 2013-06-05 kl. 08.54.19

Annonse: vg.no

MÅ ha det? Hver dag – også søndag?
For bare 25 kroner kan du spise 800 næringsfattige kalorier mens du sitter stille og leser avisen. Gjør du som annonsen antyder, og spiser tre berlinerboller hver dag, tilsvarer det en vektoppgang på nesten ett kilo i uken.

Nei, som ernæringsfysiolog vil jeg understreke at så mange tomme kalorier er det ingen som MÅ ha. Men man kan gjerne kose seg med én berlinerbolle en gang i blant.

DSC_0124

Dette tilbudet stod også som helsides annonse i søndagsutgaven av VG. Det tragikomiske er at i samme avis hadde VG´s vektklubb en helsides annonse. Her står det at man som medlem kan gå ned inntil 1 kg i uken. Pussig nok akkurat det samme som man legger på seg ved å spise de tre berlinerbollene.

Min sympati ligger hos forbrukerne. I jungelen av «gode» tilbud kreves det kunnskap om hva maten inneholder for at man skal unngå overvekt. Og det er for meg ironisk at VG bidrar til at folk legger på seg for deretter å tilby å slanke dem.

Advertisements

Forfatter: camillaandersen

Ernæringsfysiolog med hovedfag i samfunnsernæring fra Universitetet i Oslo. Gründer av kostholdstjenesten www.somebody.no. Opptatt av et sunt kosthold samtidig som man opprettholder livskvaliteten! Ønsker å bidra til økt kunnskap om kosthold slik at du kan skape et kosthold etter egne ønsker, uavhengig av kurer og dietter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s