Camilla Andersen

ernæringsfysiolog – foredragsholder – forfatter

Jeg sparer ikke kalorier for en hver pris!

1 kommentar

Jeg vil spise det jeg liker!

For meg er det helt feil tankegang å spare 50 kcal på å velge en «lettere» is, hvis den isen ikke gir meg en god opplevelse. Da hopper jeg heller over, eller spiser den isen jeg har lyst på, og avpasser mengde og hyppighet deretter. Jeg kaster ikke bort kalorier på hva som helst!

Tine lanserte iskaffe uten tilsatt sukker nå i mai. Men da jeg smakte den, falt den dessverre ikke i smak. Da gidder ikke jeg å spare 9 g tilsatt sukker ved å velge Iskaffe med stevia når den ga meg en negativ smaksopplevelse. Da fortsetter jeg med iskaffe latte og styrer igjen mengde og hyppighet deretter. Det er det totale kostholdet over tid som er avgjørende. Ikke enkeltmatvarer.

«Det finnes ikke usunn mat, bare usunne mengder»

IMG_1148

 

Foto: Camilla Andersen

Advertisements

Forfatter: camillaandersen

Ernæringsfysiolog med hovedfag i samfunnsernæring fra Universitetet i Oslo. Gründer av kostholdstjenesten www.somebody.no. Opptatt av et sunt kosthold samtidig som man opprettholder livskvaliteten! Ønsker å bidra til økt kunnskap om kosthold slik at du kan skape et kosthold etter egne ønsker, uavhengig av kurer og dietter.

One thought on “Jeg sparer ikke kalorier for en hver pris!

  1. Du aner ikke hvor godt det var å lese! Alltid fokuseres det på å velge det «lette» alternativet, ikke på å heller begrense seg! Tror dette også kan være med å gjøre folk tyngre, for når man velger det produktet som har færre kalorier er det lett å spise det oftere… Og da kanskje det utgjør fler kalorier tilsammen 🙂

    -Cathrine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s