Camilla Andersen

ernæringsfysiolog – foredragsholder – forfatter

Spar sukker med Iskaffe «Caffe Latte»

4 kommentarer

Iskaffe er godt, men inneholder en del sukker. Men visste du at Iskaffe Original Caffe Latte inneholder mindre tilsatt sukker enn de andre variantene fra Tine?

Advertisements

Forfatter: camillaandersen

Ernæringsfysiolog med hovedfag i samfunnsernæring fra Universitetet i Oslo. Gründer av kostholdstjenesten www.somebody.no. Opptatt av et sunt kosthold samtidig som man opprettholder livskvaliteten! Ønsker å bidra til økt kunnskap om kosthold slik at du kan skape et kosthold etter egne ønsker, uavhengig av kurer og dietter.

4 thoughts on “Spar sukker med Iskaffe «Caffe Latte»

  1. Bedre å lage den sjøl da 🙂

  2. Del gjerne oppskriften med oss her:)

  3. Hei Camilla. Vet ikke om du har skrevet noe om PepsiMax tidligere. Men som det står på etiketten inneholder det nesten ingenting. Har du noen mening om det? Er bruker på Somebody (bra side) men kjenner jeg sliter litt med motivasjon. Men har ikke gitt opp enda da… 🙂

  4. Pepsi max inneholder kunstig søtning. I moderate mengder er det ikke vist å være skadelig å drikke brus med kunstig søtning, så jeg kan ikke si at du ikke burde drikke det av den grunn. Men personlig syns jeg ikke noe om den kunstige søtningen eller brus uansett. Man må nesten bare gjøre seg opp sin egen mening. Noen mener de blir mer sulten av å drikke brus med kunstig søtning. Fører det til at man spiser mer, er det vel en grunn til å kutte ned/kutte ut på forbruket.

    Når det gjelder motivasjonen, er det i forbindelse med vektnedgang du mener motivasjonen svikter? Hvis du ønsker å gå ned i vekt vil jeg anbefale deg å ta en titt her:
    http://www.somebody.no/nyheter_cms/2011/januar/varig-ned-i-vekt/28

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s