Camilla Andersen

ernæringsfysiolog – foredragsholder – forfatter

Pasta med fennikel og røkt ørret

Legg igjen en kommentar

I kveld ville jeg ha noe godt til kveldsmat og bladde opp i en av de tusen kokebøkene vi har. Det ble pasta med fennikel og røkt ørret. Resultatet ble veldig bra – så bra at jeg anbefaler deg å prøve det samme 🙂

Vanskelighetsgrad: Lett
Tidsforbruk: Rask å lage!
Kilde: «Familiekokeboka» av Tom Victor Gausdal og Ole Martin Alfsen

Jeg brukte tagliatelle og kokte nok til to porsjoner (mannen må jo også få!). Mens pastaen kokte, delte jeg opp og freste 1 fennikel, 1 vårløk og litt (nok til to!) grønne erter i pannen med litt olje. Tilsatte matfløte (ca 1 1/2 dl), salt, pepper og litt muskat (etter smak…). Da har du sausen:

Tilsett pastaen og røkt ørret delt i små biter så er kveldsmaten klar!

Det salte fra fisken sammen med lakris-smaken fra fennikel var en god miks!

Advertisements

Forfatter: camillaandersen

Ernæringsfysiolog med hovedfag i samfunnsernæring fra Universitetet i Oslo. Gründer av kostholdstjenesten www.somebody.no. Opptatt av et sunt kosthold samtidig som man opprettholder livskvaliteten! Ønsker å bidra til økt kunnskap om kosthold slik at du kan skape et kosthold etter egne ønsker, uavhengig av kurer og dietter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s