Camilla Andersen

ernæringsfysiolog – foredragsholder – forfatter

Bolle-lei!

Legg igjen en kommentar

Boller meg her og boller med der – jeg er så lei bolle-tilbudene som skal friste oss over alt. «Tre boller til 19 kr». «Fem boller til 39 kr». «Kjøp kaffe og få gratis bolle». Bolle med rosiner, melkesjokolade, kanel, firkløver, Litagoboller og you name it.
Det er ikke gøy med boller lenger!

Det verste er at tilbudene fremstår som om det er en helt grei og rask løsning når man skal døyve sulten. Og at det er helt greit å skeie ut og kose seg litt oftere enn JEG anbefaler.

Bollefeberen har blitt en stor og usunn overdrivelse. Vi har ikke godt av å spise dette. Boller er ikke mat! Du blir ikke mett, får i deg masse unødvendig sukker og fett, for ikke å snakke om kalorier.

En hvetebolle fra Statoil inneholder 280 kcal. Spiser du tre boller blir det altså 840 kcal, som er flere kcal enn en vanlig middag. Og du har ikke gitt kroppen noe nyttig!

Advertisements

Forfatter: camillaandersen

Ernæringsfysiolog med hovedfag i samfunnsernæring fra Universitetet i Oslo. Gründer av kostholdstjenesten www.somebody.no. Opptatt av et sunt kosthold samtidig som man opprettholder livskvaliteten! Ønsker å bidra til økt kunnskap om kosthold slik at du kan skape et kosthold etter egne ønsker, uavhengig av kurer og dietter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s