Camilla Andersen

ernæringsfysiolog – foredragsholder – forfatter

Frisk dressing-nyhet!

1 kommentar

Denne dressingen var god! Frisk, med smak av mango og chili. Ikke veldig sterk, bare et passe hint av chili. Dressingen er fettfri, men har da litt karbohydrater (som jeg mener man ikke må være hysterisk over!) Det er ikke oppgitt tilsatt sukker, men det er kun 46 kcal per 100 g, eller mer praktisk talt kun 7 kcal per ss, så da mener i alle fall jeg at man ikke trenger å mase om det er litt sukker der.

Denne er i alle fall en vinner på mitt grillbord i sommer 🙂

Advertisements

Forfatter: camillaandersen

Ernæringsfysiolog med hovedfag i samfunnsernæring fra Universitetet i Oslo. Gründer av kostholdstjenesten www.somebody.no. Opptatt av et sunt kosthold samtidig som man opprettholder livskvaliteten! Ønsker å bidra til økt kunnskap om kosthold slik at du kan skape et kosthold etter egne ønsker, uavhengig av kurer og dietter.

One thought on “Frisk dressing-nyhet!

  1. fantastisk å høre om en som er ekstrem fanatisk når det gjelder karbohydrater. Det gjelder å spise de rette karbohydratene og selvfølgelig mengden av de. I steden for å spise 3 poteter ta nu en og mer grønnsaker. Er så lei av hysterien med karbohydrater… Hvis folk heller var opptatt av å spise normalt å sundt i ukene og skeie ut litt på en lørdag og høye aktivitetsnivået sitt så er dette ikke noe problem. Men de som er på ketolyse kuren å svuller i seg mat uten karbohydrater å ligg på sofaen resten av tiden synes jeg er mangler innsikt i hva det egentlig handler om. For en varig vektnedgang må en livstilsendring til!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s