Camilla Andersen

ernæringsfysiolog – foredragsholder – forfatter

Noen av vårens fedmekampanjer

Legg igjen en kommentar

Vi er snart klare til å kåre vårens beste fedmekampanje. Her er noen av kampanjene vi har kommet over:

Tilsvarer omkring 400 kcal

To slike sjokolader tilsvarer ca 400 kalorier (samme som et vanlig måltid)

En kopp med smågodt. Er usikker på hvor mye denne veier, men bøtten til Mix på ca 400 g tilsvarte over 2000 kcal, så denne er vel ikke så langt unna?

Ikke lenger kalorifattig å drikke kaffe når man tilbys en bolle eller sjokolade ved siden av for en liten sum ekstra. De gjør det kanskje for å være hyggelig (!!?), men du putter da i deg 155 kcal fra en bolle eller 277 kcal fra en Troika. Så kanskje det ikke er så hyggelig for kroppen din?

Spar heller kalorier enn penger? Sjokolade er også blitt alt for akseptert «hverdagsmat». Alltid et tilbud om flere for lavere pris.

Jeg er så lei av alle bolle-tilbudene som dukker opp over alt. Det er ikke gøy med boller lenger når vi blir tilbudt det hele tiden. Tre boller hos Narvesen tilsvarer ca 465 kcal. Spiser du disse hver dag i en uke i tillegg til de kaloriene kroppen din trenger, tilsvarer det en vektoppgang på 0.5 kilo.

Shell Fresh tilbyr 5 Litago boller til 39 kr. Nok en kaloribombe. Her gjelder det i alle fall å være 5 personer i bilen!

Større pølse – hvorfor det?

Det er helt utrolig når man først begynner å legge merke til alle de «gode» tilbudene som skal få oss til å spise mange, næringsfattige kalorier. Ser du en fedmekampanje vil vi gjerne ha et tips!

Prisen for vårens beste fedmekampanje deles ut i juni (for mars-april og mai)

Advertisements

Forfatter: camillaandersen

Ernæringsfysiolog med hovedfag i samfunnsernæring fra Universitetet i Oslo. Gründer av kostholdstjenesten www.somebody.no. Opptatt av et sunt kosthold samtidig som man opprettholder livskvaliteten! Ønsker å bidra til økt kunnskap om kosthold slik at du kan skape et kosthold etter egne ønsker, uavhengig av kurer og dietter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s